Høstpust_01 – Pustekurs!

October 4th, 2011 | Posted by Marcel in Kurs | Pust | Øvelser

The art of Breathing av Geoffry Laurence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det begynner å bli litt hustrig der ute, innetid og avslapping kaller! Bli med på et oppfriskende pustekurs som senker skuldrene og forbereder kroppen, hodet og sinnet på en roligere årstid.

Formålet med kurset er i hovedsak at du skal bli mer bevisst på, og kjent med din egen pust. Lære enkle teknikker for å utvikle et bedre pustemønster, motvirke stress og øke tilstedeværelsen i kroppen og hodet.

Vi vil belyse flere aspekter ved pusting. Alt fra det fysiologiske til det terapeutiske vil bli introdusert, men fokus vil hele tiden være på opplevelse og praktiske øvelser. Du trenger ikke være spesielt interessert i pust, du kan gjerne komme bare for å få slappet av, stresset ned og få mer vitalitet i møtet med høsten. Noen hovedpunkter for kurset:

  1. Lær mer om pust, bli bedre kjent med pusten din og utvid området av kroppen du puster med. Lær et sunnere pustemønster som gir mer vitalitet og overskudd.
  2. Motvirk stress og tankespinn gjennom enkle konkrete pusteøvelser, oppnå mer ro og klarhet.
  3. Avslapping og tilstedeværelse. En og en halv time med bare fokus på deg selv og det å slappe av og kjenne etter – luksus!

Når: Torsdag 13.10 kl. 19:00 – 20:30
Hvor: Kurset holdes på S.P.A.C.E på grunerløkka. Thorvald Meyersgt 56, rett ved Olaf Ryes plass. For kart og mer info se kontaktsiden.
Pris: Kurset koster kr 200,-
Påmelding: Meld deg på via mail,telefon eller facebook, det er kun 10 plasser på kurset så førstemann til mølla gjelder…
Kursholder: Kurset holdes av Marcel Bjerknes MNNH og er basert på metoder utviklet av Dennis Lewis, Stanislav Grof, Mantak Chia m.fl. og flere år med egne studier av pust og meditasjon.
Men…: Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt eller legg gjerne igjen en kommentar på denne posten så får flere svar samtidig.

Velkommen!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Improve Your Life, Go The myEASY Way™