Supertilbud på polaritetsterapi behandlinger i august!

July 30th, 2012 | Posted by Marcel in Behandling | Polaritetsterapi

I anledning at vi flytter til nye lokaler og navneskifte fra Kairosklinikken til enkle Polaritetsterapi.no. Om du bestiller din time i løpet av august får du en behandling til halv pris!* Du får da 90minutters behandling til kr 300,- ! Dette er en fin mulighet til å starte høstsesongen godt og forebygge stress og spenninger. Behold den gode avslappede ferieformen helt til jul!

Ta kontakt for å bestille din time idag eller fyll inn skjemaet under for å sikre deg en behandling til halv pris :

 

 

[contact-form subject="Polaritetsterapibehandling til halv pris!" to="info@polaritetsterapi.no"] [contact-field label="Navn" type="name" required="true" /] [contact-field label="Epost" type="email" required="true" /] [contact-field label="Kommentarer" type="textarea" required="true" /] [contact-field label="New Field" type="radio" options="Tar kontakt senere for å bestille tid,Ønsker å bli kontaktet" /] [/contact-form]

*gjelder nye kunder og kunder som ikke allerede har bestilt time i august

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Improve Your Life, Go The myEASY Way™