Om behandlingen

En typisk behandling varer i 1 ½ time. Den begynner med en innledende samtale som legger grunnlaget for behandlingen som i hovedsak foregår på behandlingsbenk. Klienten ligger som regel på ryggen under det meste av behandlingen. Det er hele tiden kommunikasjon mellom terapeuten og klienten slik at smerter, tanker og følelser som kommer opp kan behandles og bearbeides underveis. Behandlingen kan ofte gi en følelse av dyp ro hvor klienten går over i en meditativ tilstand hvor den indre kommunikasjonen blir mer fremtredende og stillhet føles naturlig.

Teknikkene som anvendes varierer fra lette berøringer, statiske strekk og myke manipulasjoner for å gi klienten muligheten til å gi slipp på spenninger og løse opp i blokkeringer, til dype teknikker hvor vi går dypt inn i vevet for å løse opp i stase og dype blokkeringer. Sistnevnte kan oppleves som noe smertefullt før problemet er løst opp og flyt er tilbakeført, men desto bedre etterpå! Dette kommer av at vi gjerne har bygget opp spenninger og blokkeringer over lang tid.

En avsluttende del av behandlingen er en oppsummering av det vi har arbeidet med gjennom timen. Noen ganger vil klienten bli vist spesifikke, enkle øvelser som er tilpasset den enkeltes problem. Tanke-, holdnings- og handlingsmønstre blir diskutert da disse ofte ligger til grunn for våre problemer.

Hovedmålet med behandlingen er å gjøre klienten i stand til å hjelpe seg selv gjennom å få løst opp blokkeringer og tilbakeført kroppens naturlige flyt. Samt å gi veiledning i forhold til kosthold, livsstil og tankemønstre slik at ikke problemene manifesterer seg på nytt. Menneskets naturlige tilstand er en tilstand av helse, energi og glede!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Improve Your Life, Go The myEASY Way™