Om polaritetsterapi

Polaritetsterapi er en kraftig behandlingsform som jobber med menneskets trådløse anatomi, vår underliggende energetiske “blueprint” som ligger til grunn for vår mentale, emosjonelle og fysiske kropp – kort sagt, vår helse og velbefinnende. Med polaritetsterapien arbeider vi på årsaksplan. Det betyr at vi behandler årsaker og ikke symptomer. Når årsaken til et problem er identifisert og behandlet forsvinner også symptomene. Dette gjøres gjennom behandlinger og spesifikke, enkle øvelser tilpasset den enkelte for å gjenopprette helse og velvære.

Polaritetsterapien er utviklet av Dr. Randolph Stone en østerisk-amerikansk osteopat og kiropraktor som gjennom et livslangt studie av indisk ayurvedisk- og tradisjonell kinesisk medisin utviklet et holistisk behandlingssystem hvor østlig og vestlig kunnskap er forent.

Behandlingene varer 1½ time hvor kroppen og hele energisystemet balanseres og den enkeltes blokkeringer og problemer blir adressert gjennom ulike teknikker som varierer fra lett berøring til dypvevsmassasje og bruk av trigger- og reflekspunkter på hele kroppen.

“Det vi ikke uttrykker, inntrykker vi”

I tillegg til vår fysiske fordøyelse, bombarderes vi daglig av inntrykk som skal fordøyes. Mentale og emosjonelle påkjenninger kan over tid sette seg som kroniske lidelser i kroppen vår, gi plager og nedsette kroppsfunksjonene ved å skape blokkeringer og smerter. Ved å bearbeide disse problemene kan de komme til uttrykk og bli forløst slik at kroppens naturlige flyt kan gjenopprettes.

Polaritetsterapi kan benyttes ved de fleste plager. Fysiske problemer som stive og vonde nakker, skuldre og muskler forøvrig, mentalt stress og nervøsitet, og emosjonelle problemer som angst og depresjon for å nevne noe.

Velkommen til time på S.P.A.C.E! Ta kontakt for bestilling av time i dag!

For mer dyptgående informasjon om polaritetsterapi kan du finne mer i menyen over eller trykke her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Improve Your Life, Go The myEASY Way™